Știri

Bun venit pe site-ul comunei Cochirleanca !

2017-08-03 22:53:43

În calitate de primar al comunei Cochirleanca, adresez un sincer bun venit tuturor celor ce aţi accesat acest site, în numele comunităţii acestei comune, administraţiei publice locale şi al meu personal.

Ne dorim ca pe această cale să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască comuna şi pe noi.

Mulţumesc în numele locuitorilor, vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că aţi avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi, gândindu-vă poate că veţi descoperi oportunităţi de afaceri de orice natură, să sperăm că vă vor îndemna să investiţi în comuna noastră, asigurându-vă cu responsabilitate de existenţa unei administraţii publice locale deschise şi transparente.

Primar,
NICOLAE Stancu

Trimite mesaj primarului


Despre comuna Cochirleanca !

2017-07-24 09:48:01

Comuna Cochirleanca este situată în estul județului Buzău, în Câmpia Râmnicului la o distanţă de 28 km de municipiul Buzău şi la 28 km de oraşul Râmnicu Sărat, în zona tipică de câmpie, cu relief relativ plan, zonă de influență a râurilor Buzău şi Călmățui.
Comuna Cochirleanca se învecinează:
– la Nord cu comunele Ziduri şi Bălăceanu,
– la Sud cu comunele Săgeata și Vadu Paşii,
– la Est cu judeţul Brăila,
– la Vest cu comuna Poşta Câlnău.

Comuna Cochirleanca este formată din cinci sate: Cochirleanca, Boboc, Gara Boboc, Roşioru şi Târlele. Este situată în partea de est a judeţului,la limita cu judeţul Brăila, în Câmpia Râmnicului la o distanţă de municipiul Buzău de aproximativ 23 km pe şosea şi la 11 km pe calea ferată, iar faţă de municipiul Râmnicu Sărat la 30 de km. Comuna este cunoscută prin Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene ,,Aurel Vlaicu” din satul Boboc.


Comments are closed.